Left Drag Right

Interieurontwerp en interieuradvies

Een totaalconcept van de juiste indeling, producten, kleuren, materialen, maatwerk en styling is de kracht van een goed interieurontwerp voor zowel zakelijke als particuliere bouwprojecten.

Of het nu gaat om bestaande bouw, nieuwbouw of renovatie, alles begint bij een goede indeling. Die indeling maakt zichtbaar wat de positie en de afmetingsmogelijkheden zijn voor de ruimte(s). Onze mensen zijn niet alleen gespecialiseerd in interieur, maar ook in bouwkunde en timmerwerkzaamheden. Hierdoor komen wij vaak tot meer of andere mogelijkheden dan op voorhand gedacht. Door het ontwerp uit te werken in 2D en in 3D, kunt u goed zien wat de indeling met de ruimte doet.

De maatvoeringen die we bij het indelingsplan gebruiken, linken we daarna aan een meubelplan. Hierbij letten we goed op de stijl die het ontwerp uiteindelijk moet uitstralen. De meubels tekenen we desgewenst in het 3D-plan in.

De voordelen van maatwerkmeubels

Naast het bestaande meubilair kijken we mogelijk ook naar aanvullende maatwerkoplossingen. Maatwerkmeubels vergroten de mogelijkheden van een interieur aanzienlijk. Zo kunnen we via maatwerk het optimale uit een ruimte halen. Ook geven unieke meubels uw interieur eenvoudig een eigen karakter.

Een ander voordeel van maatwerkmeubels is dat de indeling helemaal naar wens kan worden aangepast. Denk aan lades in plaats van een deurtje in de kast, een meubel dat precies in een ‘verloren’ hoekje past, een tafel die enkele centimeters hoger is zodat u er prettiger aan kunt zitten, of een keukenkast die zodanig is ingedeeld dat dit helemaal aansluit bij uw wensen.

Een goed uitgedacht inrichtingsplan

Ook denken wij graag mee over het materiaal van de meubels en over de afwerking van bijvoorbeeld vloeren, wanden en raamdecoratie. Op deze manier creëren we een inrichting die volledig past bij de ruimte én bij het gebruik van de ruimte. Om het inrichtingsplan te visualiseren, maken wij een moodboard met alle kleuren en materialen die we in het plan gebruiken. Voor een compleet beeld kunnen wij ook fotorealistische impressies van de ruimte voor u maken. Op deze manier gaat het ontwerp nog meer voor u leven!

Navigatie
Contact

Produktieweg 56,
2382 PD
Zoeterwoude

071-54 201 78

info@srba.nl