Left Drag Right
Over SRBA Bouwkundig advies & ontwerp

Ontstaan uit behoefte aan degelijk, onafhankelijk advies

Rond 2014 merkten wij dat de vraag naar degelijk bouwkundig advies sterk toenam. Er was vooral een groeiende behoefte aan onafhankelijk advies ter ondersteuning van verschillende betrokken partijen. Van de eenmanszaak die SRBA op dat moment was, groeiden we uit tot een adviesbureau met een team van gespecialiseerde vakmensen.

Over ons

Gespecialiseerd voor elke bouwklus

Bouwkundig tekenaar, (interieur)architect, projectbegeleider en energieadviseur: het team van SRBA bestaat uit mensen met verschillende bouwkundige specialismen. Zo kunnen wij u op allerlei werkgebieden vakkundig van dienst zijn. Dankzij onze goede relaties met diverse uitvoerende partijen en opdrachtgevers voorzien wij onze klanten bij elke klus van de juiste kennis en het beste advies.
 
 

Bij SRBA staat de klant centraal

Wat SRBA onderscheidt van andere adviesbureaus, is dat wij niet denken in massaproducten. Integendeel: bij ons staan de klant en zijn specifieke wensen en behoeften bij ieder vraagstuk centraal. Wij zien elke bouwkundige vraag als een uitdaging en gaan daar creatief en oplossingsgericht mee aan de slag. SRBA staat altijd voor u klaar, zonder ingewikkelde contracten of moeilijke afspraken.
Kies voor SRBA als u behoefte heeft aan een partner die met u meedenkt en u voorziet van gedegen, onafhankelijk advies, uitgebracht door gespecialiseerde vakmensen.

Over ons

Wij werken volgens De Nieuwe Regeling 2011

Bij alle opdrachten hanteren wij de algemene voorwaarden zoals vastgelegd in De Nieuwe Regeling 2011 (Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur, DNR 2011). Deze regeling beschrijft de verplichtingen en aansprakelijkheden van alle betrokken partijen rondom een adviesaanvraag, zowel voor de honorering als voor de rechtsverhouding tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Navigatie
Contact

Produktieweg 56,
2382 PD
Zoeterwoude

071-54 201 78

info@srba.nl