Left Drag Right

Bouwkundig ontwerp en tekenwerk

Van een eenvoudig inrichtingsplan tot een complete aan- of verbouwing: zowel particulieren als bedrijven kunnen bij SRBA terecht voor bouwkundig tekenwerk. Desgewenst vragen wij ook de vereiste vergunningen voor u aan.

Overweegt u een aanbouw aan uw woning of wilt u uw bedrijfspand grondig verbouwen? De eerste vraag is of u voor uw (ver)bouwplannen een vergunning nodig heeft. Inzicht in het bestaande bestemmingsplan en in normen en eisen geven meestal duidelijkheid. Als een omgevingsvergunning een vereiste is, kunnen de professionals van SRBA die voor u aanvragen. Ook bouwkundige tekeningen en een werkomschrijving geven u duidelijkheid. Ze geven u bovendien een goed beeld van het eindresultaat, op basis waarvan u door een aannemer een gerichte offerte kunt laten maken.

SRBA verzorgt ook de (her)inrichting en (her)indeling van kantoorruimten, inclusief het beheer van bestaand en nieuw tekenwerk. Wilt u uw bedrijfsruimte aanpassen, bijvoorbeeld vanwege uitbreiding of inkrimping van uw personeelsbestand? Wij maken een onderbouwde ontwerpstudie en een eerlijke kostenraming voor u, zodat u een goed totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden.

Navigatie
Contact

Produktieweg 56,
2382 PD
Zoeterwoude

071-54 201 78

info@srba.nl