Left Drag Right

Bouwkundige keuringen

Aan- en verkoopkeuringen (NHG)

Het kopen van een woning is al duur genoeg! Het laten uitvoeren van een bouwkundige aankoopkeuring door SRBA moet verrassingen helpen voorkomen. Een bouwkundige aankoopkeuring bestaat uit een zeer grondige en uitgebreide inspectie van het pand. SRBA beoordeelt hierbij de bestaande bouwkundig staat van het gehele pand, de ernst van zichtbare gebreken en speurt naar mogelijke onzichtbare gebreken. De bevindingen van de inspectie worden door de adviseurs van SRBA vastgelegd in een helder bouwkundig rapport, voorzien van foto’s die de aandachtspunten toelichten en aangevuld met bijhorende geraamde kosten voor herstel.

Heeft u een aankoopkeuring nodig in verband met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan zorgt SRBA ervoor dat de bouwkundige rapportage voldoet aan de NHG-normen.

Ook mogelijk: een verkoopkeuring. SRBA voert een deskundige en onafhankelijk inspectie uit van het pand en legt bevindingen vast in een betrouwbaar rapport. Met dit rapport weet u als verkopende partij exact wat u verkoopt. Dit maakt het voor u als verkopende partij mogelijk om een reële verkoopprijs te bepalen en u bent uitstekend op de hoogte van eventuele bezwaren van kopers.

 

(Voor)opleveringskeuringen

Wordt uw nieuwbouwhuis bijna opgeleverd? Of is de verbouw van uw woning bijna klaar? Met een (voor) opleveringskeuring uitgevoerd door SRBA kunt u de woning visueel laten keuren. U weet dan zeker of de woning zich in een goede staat bevindt en of er geen gebreken zijn.

Bij de uitvoering van een (voor) opleveringskeuring zal een onafhankelijke adviseur van SRBA samen met de aannemer en (toekomstige) bewoners een ronde maken door de nieuwbouwwoning of verbouwde woning. Eventuele gebreken worden genoteerd in het proces-verbaal van oplevering. Op deze manier is duidelijk welke gebreken nog moeten worden opgelost door de aannemer en u als (toekomstige) bewoners staan dan sterker mochten er geschillen optreden.

Navigatie
Contact

Produktieweg 56,
2382 PD
Zoeterwoude

071-54 201 78

info@srba.nl