Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP)

Een groeiend aantal Verenigingen van Eigenaren (VvE), vastgoedbeleggers en stichtingen klopt bij SRBA aan voor meerjaren onderhoudsplannen. Logisch, want helderheid wat betreft de onderhoudskosten voorkomt onvoorziene verrassingen en gevolgschade.

Regeren is vooruitzien. Onze meerjaren onderhoudsplannen geven een eerlijk en onderbouwd inzicht in het onderhoud dat u in de komende jaren aan uw pand kunt verwachten én – niet onbelangrijk – welke kosten daarbij komen kijken. Een slimme zet omdat u met deze kennis in uw achterhoofd a) tijdig geld opzij kunt zetten voor het broodnodige onderhoud en b) dit onderhoud op het juiste moment – en dus niet jaren te laat met alle gevolgschade van dien – kunt laten uitvoeren.

Met een meerjaren onderhoudsplan van SRBA zorgt u er – op vrijblijvende basis – voor dat u op de hoogte bent van alle in’s & out’s van uw vastgoed. Veel problemen kunnen al in een vroeg stadium worden aangepakt, waarmee u bijvoorbeeld voorkomt dat ook omliggende delen worden aangetast. Zijn er in het verleden bouwmethoden of materialen gebruikt die kwalitatief niet optimaal zijn, dan kan tijdig correctief optreden u in de toekomst een heleboel ellende besparen.

Naast het opstellen van de meerjaren onderhoudsbegroting kan SRBA ook het complete of gedeeltelijke technische beheer van uw vastgoed verzorgen. Alle rapportages van SRBA zijn opgezet conform de conditiemeting zoals vastgelegd in de NEN 2767:1:2 en 3.