Bouwkundig tekenwerk

Van een eenvoudig inrichtingsplan tot complete aan- of verbouwingen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij SRBA terecht voor bouwkundig tekenwerk – indien gewenst inclusief het aanvragen van de vereiste vergunningen.

Overweegt u een aanbouw aan uw woning? Of wilt u uw bedrijfspand grondig verbouwen? De eerste zorg is of de gemeente daar zonder vergunning mee akkoord gaat. Bouwkundige tekeningen en een werkomschrijving geven in alle gevallen duidelijkheid. U krijgt bovendien een goed beeld van het eindresultaat en kunt op basis daarvan een gerichte offerte laten maken door een aannemer. Is een omgeving- of bouwvergunning vereist, dan regelen de professionals van SRBA die graag voor u.

SRBA verzorgt daarnaast de (her)inrichting en (her)indeling van kantoorruimten. Hieronder valt ook het beheer van bestaand en nieuw tekenwerk. Denkt u erover om uw bedrijfsruimte aan te passen – bijvoorbeeld door uitbreiding of juist inkrimping van het personeelsbestand? Wij voorzien u van een eerlijke en gemotiveerde ontwerpstudie en kostenraming zodat u een goed totaalbeeld krijgt van de mogelijkheden.